Βρίσκεστε εδώ:

Mπαλί - Σεϋχέλες

Ινδικό Ωκεανό, στην περιοχή της Ινδονησίας αρμενίζει το παραμυθένιο νησί των θεών, το εξωτικό Μπαλί. Βουτηγμένο στους καταπράσινους ορυζώνες ,στον μυστικισμό, στις πανάρχαιες παραδόσεις του, φοβάται ακόμη τους θεούς και τους εξευμενίζει καθημερινά με προσφορές και τελετές. Ηλιοβασιλέματα πέρα από κάθε φαντασία, τροπικές παραλίες με χρυσή άμμο, ναοί που ξεπροβάλουν από παντού, συνθέτουν ένα κήπο της Εδέμ, έναν τόπο εξαγνισμού .Οι κάτοικοι του νησιού, αγνοί, χαμογελαστοί, φιλόξενοι ,συνεχίζουν ανενόχλητοι τον πολιτισμό τους, που είναι ένα αρμονικό κράμα θρησκείας, καθημερινότητας και τέχνης. Οι Μπαλινέζοι δεν είναι ψαράδες, ούτε ναυτικοί. Αντίθετα, είναι καλλιτέχνες και κάθε χωριό του Μπαλί ειδικεύεται σε κάτι .Έτσι, στο χωριό Τσελούκ θα θαυμάσετε εντυπωσιακά λεπτεπίλεπτα ασημικά, στο Μας υπέροχα ξυλόγλυπτα, στο Ουμπούτ την τέχνη της ζωγραφικής και στο Μπατουμπουλάν τους περίφημους παραδοσιακούς χορούς Μπαρόνγκ. Eίναι τόσο πλούσιο σε εικόνες που θαρρεί κανείς πως το έχει ζωγραφίσει το πινέλο κάποιας θεϊκής δύναμης με τα εντυπωσιακότερα χρώματά της.

Χρώματα εξωτικά, από αυτά που συναντά κανείς μόνο σε φωτογραφίες από μακρινούς τόπους, εικόνες εξωπραγματικές που μαγεύουν το βλέμμα και φουρτουνιάζουν την ψυχή, άνθρωποι σεμνοί αλλά πολύχρωμοι, απέραντοι ορυζώνες ανάμεσα σε γιγαντιαίους λόφους και ηφαίστεια που χάνονται στα σύννεφα και τους τροπικούς, αλλά και απέραντες παραλίες που γλείφονται από τα ζεστά νερά του Iνδικού. Πάμε  λοιπόν για ένα αξέχαστο γαμήλιο ταξίδι σε έναν τόπο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στο χάρτη, στο μεθυστικό Μπαλί.

Ακούγοντας κανείς το όνομα Σεϋχέλλες ,του έρχεται αυθόρμητα στο νου η αίσθηση πολυτέλειας, ευτυχίας, εσωτερικής γαλήνης και η εγγύηση για αξέχαστες διακοπές. Οι Σευχέλλες, που αποτελούνται από 115 πανέμορφα νησιά, βρίσκονται κάτω από τον Ισημερινό, βορειοανατολικά της Μαδαγασκάρης και κοντά στον Ινδικό Ωκεανό. Χωρίζονται στα νησιά όπου υπάρχουν έντονα γρανιτώδη πετρώματα(εσωτερικά νησιά) με μία άγρια ομορφιά και στα νησιά τα οποία είναι κοραλλιογενή(εσωτερικά νησιά),τα οποία είναι αμμώδη και καλυμμένα στο μεγαλύτερο μέρος τους από φοινικόδεντρα. Ιδανικό θα ήταν να επισκεφθεί κανείς και τους δύο τύπους νησιών, αφού η μετακίνηση από το ένα στο άλλο είναι εύκολη και πραγματοποιείται με αεροπλάνο, καράβι, καταμαράν ή και με ελικόπτερο. Κατοικήθηκαν σχετικά πρόσφατα παραμένοντας καταφύγια μοναδικής χλωρίδας και πανίδας ,ενώ αποτελούν και έναν ιδανικό προορισμό διακοπών.

Ο πληθυσμός των νησιών είναι περίπου 75.000 Ευρωπαίοι, Κινέζοι, Αφρικανοί, Άραβες και Ινδοί κάτοικοι ,που ζουν αρμονικά. Τα υπέροχα θέρετρα των Σεϋχέλλων προσφέρουν υψηλά standards διαμονής, παροχών και service, έχοντας παράλληλα δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζουν την προστασία των ενδημικών ζώων και πουλιών, της υποβρύχιας ζωής αλλά και των δασών.

   *****Οργάνωση ατομικών πακέτων για όλα τα εξωτικά μέρη καθώς για Αμερική και Ασία*****

BALI

INAYA NUSA DUA ( 5* ) – NUSA DUA BEACH   /     www.inayahotels.com

DELUXE ROOM

Περίοδος

Γεύματα

ΔΙΚΛΙΝΟ 

ΕΧΤΡΑ ΝΥΧΤΑ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 

ΕΧΤΡΑ ΝΥΧΤΑ

01/04-31/05

ΠΡΩΙΝΟ

779€

40€

976€

79€

01/06-31/10

ΠΡΩΙΝΟ 

871€

58€

1.159€

116€

PAN PACIFIC NIRVANA ( 5* )  - TANAH LOT /      www.panpacific.com/Bali

SUPERIOR OCEAN VIEW ROOM

Περίοδος

Γεύματα

ΔΙΚΛΙΝΟ 

ΕΧΤΡΑ ΝΥΧΤΑ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 

ΕΧΤΡΑ ΝΥΧΤΑ

01/04-31/07 & 01/09-31/10

ΠΡΩΙΝΟ

1.013€

93€

1.475€

185€

01-31/08

ΠΡΩΙΝΟ 

1.107€

112€

1.663€

223€

ΝΕΟΝΥΜΦΟΙ  : καλάθι φρούτα και λουλούδια καθώς και τοπικά γλυκά κατά την άφιξη